مرکز فرهنگی هنری دولت آباد (نمین )

 این مرکز از سال 1384 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . همزمان با هفته دولت آباد، این مرکز با هدف آشنایی کودکان ونوجوانان با شهدای گرانقدر به ویژه شهدای نوجوان و تجلیل از مقام شامخ شهدا به نام  شهید قربانعلی پوراروج نام گذاری شد.



خدمات مرکز :

 

  کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی ۴ سال کامل تا 17 سال

  اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی 

  اجرای نمایش های عروسکی وتئاتر و نمایش فیلم

بخش های مرکز :

 

  دارای  کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر،

امکانات ویژه مرکز :

 

  سالن مطالعه کودک  و نوجوان

امکانات کارگاهی :

 

  کارگاه نقاشی /  کارگاه سفال 

خدمات فراگیر :

   

روز و ساعات فعالیت :

 

  مرکز در یک شیفت از 9 صبح الی 15 عصر -  روزهای زوج پسر و روز های فرد دختر

پرسنل :

 

  ۱ نفر مسئول مرکز - 1 نفر نیروی هنری – 1 نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه  20000 تومان برای عضویت در مرکز حقیقی

نشانی :

 

  خیابان معلم -  کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان دولت آباد

تلفن :

 

  تلفن :  32347333

مسئول مرکز :

 

   خانم نرگس جعفر خانی 


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 

 

  • 1400/02/07 - 09:51
  • تعداد بازدید: 2759
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
به صورت مجازی برگزار شد؛

نقد سه اثر داستانی در دوازدهمین جلسه انجمن نویسندگان نوجوان کانون اردبیل

دوازدهمین جلسه‌ی اعضای انجمن نویسندگان نوجوان«اردی‌بهشت» کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل با دعوت از مژگان بابامرندی نویسنده، منتقد، برگزار شد و سه اثر داستانی اعضا مورد نقد و بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان اردبیل، در این نشست که روز یکشنبه ۲۹ فروردین‌ماه۱۴۰۰ در فضای مجازی برگزار شد، مژگان بابامرندی در ابتدای سخنانش ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع مجازی اعضا و مربیان، گفت: برگزاری نشست‌های تخصصی انجمن نویسندگان نوجوان، پشتوانه قوی در داستان‌نویسی است و با توجه به آثار اعضا، باید در زمینه شخصیت‌پردازی تلاش و تمرین بیشتری صورت گیرد.

بابامرندی در خصوص موفقیت یک اثر با وجود تکراری‌بودن تم داستانش، خاطرنشان کرد:آنچه باعث خلق اثری موفق با تم تکراری می‌شود، به نگاه نویسنده و زاویه‌ی دید او بستگی دارد. به عبارتی یک نویسنده برای متفاوت بودن کارش بهتر است با نگاه خودش داستان را روایت کند.

نویسنده رمان«فقط بابا می تواند مرا بیدار کند» در خصوص انتخاب سوژه برای نوشتن داستان از اعضا خواست تا سراغ زندگی شخصی خود بروند و اگر علاقه دارند درباره سوژه‌ای خاص بنویسند که تجربه‌ای  در آن خصوص ندارند، لازم است در آن  زمینه تحقیق و مطالعه داشته باشند.

در این نشست سه داستان «نشانه» نوشته مجید ایران‌نژاد، «پدربزرگ و زندگی سبزش» نوشته هلنا اصلانی، «لبخند خورشید» نوشته نادیا قربانی‌زاد توسط کارشناس انجمن، اعضا و مربیان نقد و بررسی شد.

برخی از آثار مژگان بابامرندی عبارت‌اند از:  کتاب«هر سال قبل از زنگ اول، پدربزرگ سلام، انتشارات مدرسه، ۱۳۸۷-حتی مردها هم گاهی گریه می‌کنند، انتشارات مدرسه۱۳۸۷- اولین کلمه‌ام پروانه بود، انتشارات سروش،  ۱۳۸۷ آفتاب از من و مهتاب گذشت، انتشارات امیرکبیر، ۱۳۸۸- راز چه مزه‌ای می‌دهد، انتشارات علمی- فرهنگی، ۱۳۸۹- فقط بابا می‌تواند مرا از خواب بیدار کند، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، ۱۳۸۹- خانم شاعر و آقای بتهوون، نشر پیدایش،۱۳۹۰- اسم سرخ‌پوستی من، انتشارات سروش، ۱۳۹۱- من یک مرد عنکبوتی شبیه رستم خواهم شد، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، ۱۳۹۱- مامانم گم‌شده‌ است، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، ۱۳۹۱- من مادر مادربزرگم بودم، نشر پیدایش، ۱۳۹۶.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت